Чому сняться померлі

0
Чому сняться померлі
Сни про померлих можуть мати різне тлумачення в залежності від контексту та вірувань людини. У багатьох культурах віриться, що сни про померлих є способом, яким померлі пробують зв'язатися з живими. Це може бути спробою передати якусь важливу інформацію або послання, висловити пробачення або просто підтримати чи захистити рідних.

Про те, що потрібно зробити, якщо приснилась померла людина розповів у відео для YouTube отець Василь Колодій, пише «Главред».

Чому померлі сняться і просять щось - що робити якщо сняться померлі
За його словами, якщо сниться померла людина яка не має що одягти, має порваний одяг, просить їсти або ще щось - це, відповідно, такий натяк, що давно вже за цю людину не було панахиди і парастасу.

«Вона там, знаєте, потребує. Якщо ти бачиш померлого у сні і він голодний, невмитий, щось просить, то варто вже на другий день йти в магазин, купляти на цей панахидний стіл пожертву, обов'язково щоб був хліб, вино, можуть бути й інші продукти. Їх потрібно принести до церкви і замовити службу Божу за померлого», - вказує священник

Чи можуть сни про померлих попереджати про щось

Священник вказує на те, що на сон треба звертати увагу, не потрібно відкидати його повністю, але водночас його не ідеалізувати.

«Розумієте правильно, бо то не раз таке може наснитись, що, ліпше взагалі нікому про це не розказували. Будьте обережні з вашими поясненнями і, якщо в сні хтось до когось приходить, це є приватне. Якщо до тебе прийшла Богородиця, Ісус Христос, ангели прилітають до тебе в гості, це до тебе. І не треба з цим бігати по цілім селі і казати, що вам Мати Божа сказала. Господь Бог приватно, через будь-яких святих, через Матір Божу, через самого Ісуса Христа, через ангелів, чи навіть померлих до вас приходить, це також є об'явлення, тому що це духовний світ звертається до світу тілесно-фізичного», - додає отець Василь Колодій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні