У Львівській області пролунав вибух: загинули двоє людей

0
У Львівській області пролунав вибух: загинули двоє людей
У селі Старий Яр на Львівщині двоє людей загинули через вибух у пункті прийому металу. Ще одна жінка з травмами госпіталізована до лікарнію

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Вибух стався під час зважування металу
Подія трапилася напередодні, 24 квітня. 58-річна мешканка одного з сіл Яворівського району разом зі своїм 54-річним сусідом привезли металеві предмети на пункт прийому металобрухту, розташований у селі Старий Яр.

"Під час зважування металу відбувся вибух, внаслідок якого на місці події загинули чоловік, який привіз брухт та власниця пункту прийому – 42-річна місцева жителька. Жінка, яка приїхала з загиблим, отримала чисельні травми і зараз перебуває у лікарні", – йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження
Наразі на місці події працюють слідчі, спеціалісти-вибухотехніки, криміналісти і співробітники Яворівського районного відділу поліції. Правоохоронці проводять огляди, встановлюють обставини події, а також причину вибуху.

Відкрито кримінальне провадження за фактом недбалого зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів (ст.264 ККУ). "Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк", – додали у поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні