П’яний голова райдержадміністрації збив чотирьох людей

0
П’яний голова райдержадміністрації збив чотирьох людей
У п’ятницю, 26 квітня, голова Броварської районної державної адміністрації Володимир Майбоженко скоїв наїзд на перехожих. Внаслідок чого постраждали четверо людей, зокрема дитина.

Про це Львівському порталу повідомили в поліції Київської області.

Аварія сталася у п’ятницю, 26 квітня, у місті Бровари, що на Київщині. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на червоний сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих – дитина.

Встановлено, що Володимир Майбоженко керував автомобілем п’яний — вміст алкоголю в крові чоловіка становив 2,31 проміле.



«Голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено. Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців – в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об’єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні», – прокоментував ДТП голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

Згодом голова Київської ОВА повідомив, що серед постраждалих в ДТП є 32-річна мати з 2-річною донькою, а також два чоловіки віком 29 та 26 років.



За результатами попереднього обстеження, у дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови.

У решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. Обстеження тривають.

Постраждалі перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні