На заході України підліток намагався згвалтувати 9-річну школярку

2
На заході України підліток намагався згвалтувати 9-річну школярку
Снятинський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок підозрюваному у спробі зґвалтувати 9-річну школярку, яка йшла додому сільською дорогою. Обвинувачений визнав свою провину і суд призначив йому три роки тюрми.

Про це пише zaxid.net.

Як вказано у вироку суду, який оприлюднили у реєстрі у травні 2024 року, випадок трапився у жовтня 2023 року на території Снятинської громади Коломийського району. Підліток йшов польовою дорогою та побачив 9-річну дівчинку, привітався з нею, затягнув в кущі та спробував зґвалтувати. Щодо хлопця (у матеріалах справи приховане його ім’я) порушили кримінальну справу. На той момент дівчинці було 9 років, а нападнику 16 років.

Потерпіла розповіла, що того дня поверталась додому після школи. У селі біля Снятина вона побачила незнайомого чоловіка, який з нею привітався, спитався її ім’я та де вона живе, після цього затягнув у кущі та спробував зґвалтувати. Дівчина прийшла додому та одразу все розповіла матері, яка заявила у поліцію.

Матір дівчинки у суді просила суворо не карати обвинуваченого, бо він вчинив злочин ще неповнолітнім, вважає, що зробив це несвідомо. У суді обвинувачений визнав свою провину.

Справу розглянув суддя Михайло Калиновський та визнав підлітка винним у спробі зґвалтування, призначивши йому три роки тюрми. Вирок ще можна оскаржити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Преимущества линз нового поколения мультифокальных, трифокальных и линз с расширенной глубиной фокуса(EDOF)

перативное лечение катаракты в глазной клинике ЭКСИ в Ижевске. Сущность метода факоэмульсификации с имплантацией ИОЛ при оперативном лечении катаракты состоит в удалении мутного хрусталика через малый разрез с использованием ультразвуковых факоэмульсификаторов и имплантацией «мягких» интраокулярных линз, что обеспечивает быстрый период реабилитации и высокую остроту зрения. Варианты выбора интраокулярных линз обсуждаются при проведении диагностического обследования, учитывая пожелания пациента и медицинские показания для достижения оптимальной остроты зрения.

https://exci.ru/
Відповісти
Здравствуйте!

Мы выведем ваш сайт на новый уровень и привлечем еще больше клиентов.

Услуги и цены:

1. Обновим сайт: Сделаем его современным, быстрым и удобным для ваших посетителей от 20 тыс. руб.

2. Запустим рекламу: Настроим контекстную и таргетированную рекламу от 10 тыс. руб./мес. для привлечения целевой аудитории

3. Продвинем в ТОП: Улучшим позиции вашего сайта в поисковых системах, чтобы больше людей находили вас от 15 тыс. руб./мес.

Гарантируем:

1. Рост позиций вашего сайта

2. Повышение посещаемости

3. Увеличение обращений

Готовы увеличить поток клиентов и доход? Свяжитесь с нами, чтобы обсудить детали, начать работу и получи аудит сайта в ПОДАРОК!

С уважением, ведущий менеджер

Марат Ганиев

Web Perspective

Контакты

sales@webperspective.ru

webperspective.ru

+79675559830
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні