Для чого рф знову перекидає військову техніку до Білорусі

0
Для чого рф знову перекидає військову техніку до Білорусі
Росіяни, ймовірно, знову планують перекидати військову техніку до Білорусі. Про це повідомляє Спільнота залізничників Білорусі.

Про це в ефірі 24 каналу розповів військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан.

За його словами, нового вторгнення окупантів з Білорусі не буде. РФ може вдатися до іншої тактики.

"На Харків вони змусили нас перекинути резерви, така ж сама картина буде найближчим часом біля Сум. Саме такі "тривожні" операції росіяни можуть планувати на кордоні України з Білоруссю", – наголосив експерт.

На думку полковника в запасі, білоруський диктатор Олександр Лукашенко розуміє, що якщо з території Білорусі будуть "косі погляди" на Україну, основні об'єкти країни опиняться під загрозою.

"Це нафтопереробні заводи, які виготовляють дизель, для російської армії, до речі, теж, Мозирський НПЗ, "Нафтан" і так далі, до яких ми дістаємо", – продовжив він.

А для Лукашенка знищення таких обʼєктів стане дуже болючим, бо вони наповнюють його "кишені". Водночас якщо буде нове вторгнення з території Білорусі, для України ці обʼєкти стануть законними воєнними цілями, пояснив експерт.

"Лукашенко триста раз подумає, подзвонить Сі Цзіньпіну з проханням втихомирити Путіна для того, щоб він не підставляв Білорусь під удар українських військових", – резюмував Роман Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні