Відомий актор розповів, як його рідні з рф підтримали війну проти України

0
Відомий актор розповів, як його рідні з рф  підтримали війну проти України
Актор Павло Вишняков, який родом із Білорусі, розповів про батьків та сестру, які підтримують кривавий режим Путіна та геноцид українців.

Про це пише Styler.

Чи спілкується актор з рідними із Білорусі та РФ
Зі слів Павла, його батьки живуть у Білорусі, а рідна сестра - в Росії.

І якщо Вишняков займає проукраїнську позицію, постійно допомагаючи ЗСУ, то його найрідніші люди навпаки - підтримують окупантів.

Втім, зірка спілкується з родиною, однак коли тема заходить за політику, вони починають сваритися.

"Ми дуже сваримося. Я кажу, що готовий розмовляти про огірки, помідори, курей, рибалку, квіти - про все, що завгодно. Я кажу: Давайте ми не будемо розмовляти про політику і те, що відбувається, що я роблю", - розповів артист.

"Кожного разу, коли ми розмовляємо про те, що я роблю, немає ніякої підтримки, кажуть, що я хе*ньою займаюся. І я після цього взагалі не можу нічого робити кілька днів, у мене опускаються руки, ноги, бо від найрідніших я цього не отримую", - додав він.

Актор каже, що дуже хоче побачити батьків і відвідати рідну Білорусь. Однак зможе це зробити тоді, коли Україна здобуде перемогу у війні з РФ.

"Я розумію, що у мене це відняли. Я розумію, що може так статися, що я їх можу не побачити. Колись я відповів собі на запитання, чому я це роблю зараз і тут (допомагаю ЗСУ - Прим. Ред.). Я всім кажу: Я буду до всрачки допомагати, щоб там це все лайно здохло, і я зміг побачити своїх рідних", - зізнався Вишняков.

"Чи не поїду я туди? Я поїду, бо я хочу їх бачити. Вони сюди не поїдуть, бо я бандера. Нам потрібно зробити так, щоб ми туди поїхали й нас не затримали. Для цього нам потрібно перемогти, або дочекатися, коли там всі, су*а, здо*нуть", - підсумував артист.



Що відомо про Павла Вишнякова
Після початку повномасштабного вторгнення Павло свідомо повністю відмовився від професії актора і почав волонтерити.

Чоловік заснував благодійний фонд, який допомагає українським військовим, парамедикам і дітям.

Вишняков їздить з гуманітарною допомогою на деокуповані території - до Чернігівської, Київської, Харківської, Херсонської областей, на Схід до військових.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні