У 3-й штурмовій бригаді розповіли, чи є загроза наступу з Білорусі

0
У 3-й штурмовій бригаді розповіли, чи є загроза наступу з Білорусі
Сьогодні, 24 травня, одіозний нардеп Євген Шевченко, який до початку повномасштабного вторгнення розхвалював диктатора Лукашенка і навіть проводив з ним переговори, заявив про можливість відкриття російсько-білоруського фронту з півночі.

Про це пише ТСН.

На його думку, про це свідчить візит диктатора Путіна до Білорусі, а також інформація, що до Білорусі нібито прилетів і Янукович.

В Третій штурмовій пояснили, чи є загроза наступу окупаційних військ з Білорусі, про що вже неодноразово лякали українців. Екскомандир "Азову", заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін заспокоїв, що станом на зараз загрози наступу з території Білорусі немає.

"Всі "інсайди" про те, що Янукович (хтось ще про нього памʼятає) ніби прилетів на зустріч з Лукашенко та Путіним заради відкриття "нових фронтів" поки краще сприймати як ворожі інформаційні операції. Ворогам вигідно нагнітати істерію в українському суспільстві, тим більше вона і так присутня", – пояснив військовий.

Жорін уточнив, що не каже, що наступ зі сторони Білорусі неможливий взагалі. За його словами, Білорусь фактично перетворилась на область РФ, тому рано чи пізно Путін змусить білорусів відкрити другий фронт.

"Єдине що – в основному це все одно будуть російські війська, бо в білоруську армію якось зовсім не вірю. А поки радив би всім не накручувати себе та опиратись на факти. А деяким депутатам, які самі давно мали сидіти за колабораціонізм, взагалі краще було б сидіти мовчки", – додав військовий, натякаючи на нардепа Шевченка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні