Польща перекидає «всі наявні ресурси» до кордону з Білоруссю

0
Польща перекидає «всі наявні ресурси» до кордону з Білоруссю
Польща перекине "всі наявні ресурси" на захист кордону з Білоруссю. Це пов’язано з нападом мігрантів на польського прикордонника.

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск, повідомляє ТСН з посиланням на Onet.

За словами очільника польського уряду, планується відновити буферну зону на смузі шириною близько 200 метрів від лінії державного кордону. Втім, чого саме складатиметься буферна зона, Туск не уточнив.

"Я хочу донести це до всіх. Тут немає місця для жодних переговорів. Ви можете використовувати будь-які доступні методи, польський кордон повинен бути захищений", - наголосив політик.

Заклик Туска підтримав міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш. Напад на польського солдата він назвав "бандитським".

"Усі засоби у вашому розпорядженні. Це ситуація, яка з кожним днем стає все складнішою, це організована акція білоруських служб", - зауважив очільник Міноборони.

За словами заступника Косіняк-Камиша - Цезарія Томчика, поранений прикордонник перебуває у важкому стані. Інцидент стався напередодні. Польського військовослужбовця поранив мігрант, який намагався прорватися через шлагбаум на кордоні з Білоруссю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні