Вночі на заході України пролунали вибухи

0
Вночі на заході України пролунали вибухи
Ворожі "Шахеди" долетіли до Хмельницької області уночі 30 травня. Атака відбувалася у кілька хвиль. А згодом туди попрямували й крилаті ракети.

Про це пише 24 канал.

Під час масштабної повітряної тривоги через загрозу від російських безпілотників поблизу Старокостянтинова чули вибухи. Про це повідомляли моніторингові та місцеві спільноти. Те ж саме сталося трохи пізніше під час ракетної атаки.

Атака на Хмельниччину "Шахедами" 30 травня: що відомо
"Суспільне Хмельницький" повідомило про звуки вибухів у регіоні о 02:38. А про повторні вибухи – о 03:35. Водночас монітори зазначали, що "Шахеди" у кілька хвиль рухаються до Старокостянтинова.

Тривога станом 03:30 в Україні тривала у Києві та у більшості областей – і через "Шахеди", і через ракетну небезпеку від можливих пусків крилатих ракет з літаків Ту-95МС, про які повідомляли Повітряні сили.

БпЛА типу Shahed спостерігалися в Вінницькій та Хмельницькій областях, прямували західним та північно-західним курсом, за інформацією Повітряних сил.

Далі крилаті ракети з Ту-95МС залетіли до нашого повітряного простору – о 03:50. А вже о 04:30 вони дісталися до Хмельницької області.

Сили ППО активно відпрацьовували цілі поблизу Старокостянтинова – це були й ракети (щонайменше двома групами), і останні кілька "Шахедів".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні