Наступ з території Білорусі можливий, - військово-політичний оглядач

0
Наступ з території Білорусі можливий, - військово-політичний оглядач
Щодо реалістичності наступу з території Білорусі, то станом на сьогодні такої загрози немає, бо у Білорусі відсутнє ударне угрупування. Але найголовніше – такий наступ з території Білорусі можливий.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко в ефірі «Інформаційного стріму», пише NTA.

Як повідомив Коваленко, Путін не відмовився від ідеї захоплення Києва, чи будь-якого іншого міста, яке наразі знаходиться за 100-200 км від лінії боєзіткнення.

«Невже ми можемо повірити у те, що Путін забув про захоплення Одеси, чи Запоріжжя, чи Дніпра. У РФ про це пам’ятають дуже добре, і ці плани у них не змінилися. У них немає можливості зараз це зробити, але це не означає, що вони не будуть намагатися знайти шляхи, щоб відкрити якийсь новий фронт, щоб розпочати ще якісь наступальні дії», – зазначив Коваленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні