На заході України чоловік задушив жінку під час сексу

0
На заході України чоловік задушив жінку під час сексу
У Хмельницькій області до 9 років позбавлення волі засудили чоловіка, який під час сексу вбив жінку.

Про це пише ТСН.

Трагедія сталась у листопаді 2021 року в місті Старокостянтинів на Хмельниччині. Чоловік, жінка разом із іншими молодими людьми випивала у підвалі житлового будинку. Коли чоловік та жінка залишились вдвох, вони зайнялись сексом. Під час статевого акту чоловік задушив жінку. Проте він цього нібито не помітив, заснув поруч, а наступного дня викликав таксі і поїхав геть.

Місцевий суд визнав чоловіка винним у злочині та засудив до 5 років позбавлення волі, проте прокурор оскаржив покарання в апеляційному суді.

"Суд першої інстанції дії кваліфікував за ст.119 КК України як вбивство з необережності. Не погоджуючись з вироком суду першої інстанції в частині кваліфікації дій обвинуваченого, прокурор подав апеляційну скаргу, в якій просив його скасувати та ухвалити новий вирок, яким чоловіка визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та призначити йому покарання у виді 12 років позбавлення волі. В решті вирок залишити без змін", - йдеться у клопотанні обвинувача.

Засуджений підтвердив, що під час статевого акту задушив жінку, проте наголошував, що він зробив це ненавмисно.

Суд погодився перекваліфікувати справу за ч. 1 ст. 115 КК України як умисне вбивство.

Чоловіка засудили до 9 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні