На заході України втопилася 2-річна дитина, поки матір розпивала алкоголь

0
На заході України втопилася 2-річна дитина, поки матір розпивала алкоголь
Пустомитівський районний суд виніс вирок львівʼянці Юліані Кобан, яка розпивала алкоголь, поки її дворічна дитина була сама біля водойми. Внаслідок недогляду, дівчинка втопилася. Суд призначив матері 2 роки увʼязнення.

Про це пише Zaxid.net.

Як вказано в матеріалах справи, 23 серпня 2023 року Юліана Кобан разом із дворічною донькою та компанією чоловіків відпочивала на озері поблизу станції «Підбірці». Жінка залишила дитину без нагляду саму на воді, внаслідок чого дівчинка втопилася.

За кілька годин протверезівши жінка помітила, що доньки поруч немає, і повідомила у поліцію про її зникнення. Правоохоронці виявили тіло дівчинки у воді недалеко від місця, де відпочивала компанія.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 166 ККУ (злісне невиконання батьківських обовʼязків). У суді 37-річна Юліана Кобан свою провину визнала та розкаялась, вона попросила суд суворо її не карати.

Враховуючи обставини справи, суд визнав Юліану Кобан винною та призначив 2 роки позбавлення волі. Суд зарахував ій майже 4 місяці перебування під вартою та місяць цілодобового арешту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні