У Білорусі на «воєнний час» хочуть перевести регіон, який межує з Україною

0
У Білорусі на «воєнний час» хочуть перевести регіон, який межує з Україною
Один із регіонів у Білорусі планують перевести на воєнний час. Йдеться про Гомельську область, яка межує з Київською областю України.

Про це повідомляє державне білоруське видання Belta, пише OBOZ.UA.

Перший заступник міністра з надзвичайних ситуацій Білорусі Олександр Худолєєв заявив журналістам, що в регіоні "відпрацювали низку елементів готовності" до дій у воєнний час – не лише міністерства з надзвичайних ситуацій, а й усіх формувань цивільної оборони.

Посадовець повідомив, що під час тренувань відпрацьовували алгоритми дій з усіма спеціальними службами забезпечення, зокрема й підрозділи МНС.

Також в регіоні перевірили взаємодію всіх елементів військової складової та визначили "перспективний напрямок" для удосконалення роботи, залучення технічних ресурсів, розширення діапазону спеціальних формувань тощо.

"Перевірено готовність спеціальних формувань, їхню укомплектованість тощо. Загалом система регіону готова за необхідності до переведення на воєнний час", – розповів білоруський посадовець.

Водночас Худолєєв зауважив, що є кілька коректив, які потребують оперативного втручання.

"Ми напрацюємо управлінські рішення та ухвалимо відповідні нормативно-правові акти, що дадуть нам змогу загалом реалізувати й забезпечити функціонування та взаємодію в період підготовки та переведення на воєнні рейки", – зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні