На заході України військового оштрафували на 17 тисяч гривень

0
На заході України військового оштрафували на 17 тисяч гривень
У Тернопільській області на 17 тисяч гривень оштрафували військового за те, що його двічі впіймали на службі у стані алкогольного сп'яніння.

Про це пишуть Тернопільські події.
Згідно з постановою Зборівського райсуду, чоловік перебуваючи на посаді стрілець-санітар 1-го відділення охорони 3-го взводу роти охорони двічі був викритий на службі у стані алкогольного сп'яніння.

Деталі справи та судового засідання
Зокрема, 15 квітня цього року "був виявлений за місцем несення служби в умовах особливого періоду в стані алкогольного сп`яніння". Та вже за два дні, 17 квітня, його знову впіймали, коли той був на підпитку.

"Огляд на стан сп`яніння проводився в КНП "Зборівська лікарня", встановлено факт вживання алкоголю. Своїми діями він вчинив правопорушення передбачене ч. 3 ст. 172-20 КУпАП", – зазначають у вироку.

Відтак суд визнав чоловіка винним та оштрафував на 17 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні