Росія вивела у Азовське море три бойових кораблі

0
Росія вивела у Азовське море три бойових кораблі
В акваторії Азовського моря, яке через вторгнення РФ тимчасово перетворилось на "внутрішню водойму" агресора, після тривалої перерви з’явились відразу три ворожих ракетоносії.

Про це повідомляють Військово-Морські сили України.

Така ситуація станом на ранок сьогодні, 7 червня.

"В Азовському морі – десять ворожих кораблів, три з яких є носіями крилатих ракет "Калібр". Загальний залп - до 24 ракет", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в акваторії Чорному морі наразі перебуває один ворожий корабель, але носіїв ракет не спостерігається. В акваторії Середземного моря – також один корабель РФ, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 8 одиниць.

Окрім того, у ВМС ЗСУ зазначили, що за добу, в інтересах РФ, прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря – 6 суден, з них 1 продовжило рух у напрямку протоки Босфор; до Азовського моря – 8 суден, з них 2 рухалось з протоки Босфор.

"РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 року (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS)", - наголошують українські військові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні