Білорусь приєднується до ядерних навчань рф

0
Білорусь приєднується до ядерних навчань рф
Міністерство оборони Білорусі оголосило, що країна долучається до другого етапу навчань Росії з використанням нестратегічної ядерної зброї.

Про це заявив очільник білоруського оборонного відомства Віктор Хренін, пише Еспресо.

За його словами, країни Заходу ведуть "безкомпромісну агресивну політику в галузі військової діяльності", а також "виношують плани застосування військової сили" проти Білорусі.

"Послідовно зміцнюємо свій оборонний потенціал. І наша участь у другому етапі навчання Збройних сил Російської Федерації із застосування нестратегічної ядерної зброї цьому підтвердження", - заявив Хренін.

Також він наголосив, що такі заходи у РФ, пов’язані з підготовкою до застосування нестратегічної ядерної зброї, "проводяться на користь забезпечення власної безпеки та є плановими".

"Зараз, як ніколи раніше, ми сповнені рішучості реагуванню на будь-які погрози, які створюються як для нашої держави, так і Союзної держави", - додав міністр оборони Білорусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні