В українському місті чоловік розбещував 7-річну дитину

0
В українському місті чоловік розбещував 7-річну дитину
У Києві чоловіка засудили до восьми років в'язниці (ч. 2 ст. 156 КК України) за розбещення 7-річної дівчинки. Київський апеляційний суд залишив без змін вирок Подільського районного суду м. Київ.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

В кінці травня 2022 року 28-річний обвинувачений помітив на дитячому майданчику сусідську дівчинку, що гралася з іншими дітьми.

Скориставшись відсутністю поряд матері, він вмовив дівчинку допомогти йому завести песика додому, на що дитина погодилась. Вже у квартирі засуджений почав вчиняти розпусні дії щодо дівчинки, а потім випустив її з квартири.

Щодо чоловіка також було ухвалено рішення про включення інформації про нього до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні