У Білорусі на кордоні з Україною розпочалася «раптова перевірка» військових

0
У Білорусі на кордоні з Україною розпочалася «раптова перевірка» військових
У Білорусі сьогодні, 21 червня, почалася раптова перевірка готовності з'єднань та частин Збройних сил до виконання завдань за призначенням, яка проходитиме у Гомельській та Брестській областях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони Республіки Білорусь.

Зазначається, що до перевірки залучені воєнні частини та підрозділи оперативних командувань, сил спеціальних операцій, ракетних військ та артилерії, ВПС та військ ППО.

"На першому етапі перевірки будуть відпрацьовані питання оперативного заняття визначених районів, їх інженерної підготовки, організації охорони та оборони, а також заступлення на бойове чергування", - йдеться в повідомленні.

Надалі воєнні частини та підрозділи виконуватимуть навчально-бойові завдання.

"Перевірка проходитиме на полігонах та ділянках місцевості в Брестській та Гомельській областях. У цей період можливий рух бойової техніки дорогами загального користування", - повідомляють у Міноборони Білорусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні