25 червня - свято чудотворної ікони Божої Матері: категоричні заборони на сьогодні

0
25 червня - свято чудотворної ікони Божої Матері: категоричні заборони на сьогодні
25 червня за новим церковним календарем православні віряни відзначають свято чудотворної ікони Божої Матері "Ізбавительниця", яка зберігається в одному з українських монастирів.

Про це пише УНІАН.

Про що говорять прикмети на 25 червня
- спекотний день видався - така погода простоїть ще 40 днів;
- веселка над ставком або річкою - чекай дощу;
- дощ пішов - буде багато меду;
- багато конюшини - до дощового сезону.

У народному календарі 25 червня - свято Февронія Русальниця, назване так на честь святої преподобномучениці Февронії діви, пам'ять якої також відзначають цього дня. За народними повір'ями, цього дня русалки водять хороводи, тому потрібно бути особливо обережними під час купання у водоймах.

Що не можна робити 25 червня
25 червня, як і в інший день, церква не вітає сварки, сварки, виступає проти наклепу, пліток, жадібності, заздрості, зневіри.

Народні прикмети не радять цього дня сваритися подружжю або закоханим - можуть розлучитися назавжди або недовго не зможуть помиритися, а також не варто працювати на городі та в саду - праця буде марною.

Що можна робити 25 червня
Перед чудотворною іконою Божої Матері "Ізбавительниця" просять дати здоров'я, позбавити хвороб, пристрастей і згубних звичок, допомогти знайти рішення в складній ситуації, позбутися душевних мук, депресії й печалі, вберегти від зла, лиха й негараздів.

За народними прикметами 25 червня подружжю потрібно зайнятися якоюсь спільною роботою, щоб у домі панували любов і злагода.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні