У селі водій авто в'їхав у дерево: загинув пасажир

0
У селі водій авто в'їхав у дерево: загинув пасажир
25 червня о на спецлінію «101» надійшло повідомлення про ДТП у селі Іванівка Рівненського району. У повідомленні йшлося, що легковий автомобіль зіткнувся з деревом і є потерпілі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Прибувши на місце ДТП, рятувальники побачили, що в автомобілі марки «Ford Focus» перебуває пасажир без ознак життя. Його за допомогою спеціального обладнання було деблоковано із понівеченого транспортного засобу. Також з метою недопущення загоряння автомобіля надзвичайники відключили клему акумуляторної батареї.

Внаслідок ДТП водій 2003 року народження був деблокований до приїзду рятувальників та переданий працівникам швидкої медичної допомоги. Пасажир 2000 року народження загинув на місці автопригоди.

Наразі усі обставини ДТП встановлюють поліцейські.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні