У парку чоловік намагався згвалтувати хлопчика

1
У парку чоловік намагався згвалтувати хлопчика
Чоловіка, який намагався зґвалтувати 12-річного хлопчика у Парку партизанської слави в Києві, засуджено до 10 років в’язниці.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

"Прокурор у суді довів, що у вересні 2023 року обвинувачений в стані алкогольного сп’яніння зайшов до громадської вбиральні парку Партизанської слави в Києві, де побачив 12-річного потерпілого. Він затягнув дитину до однієї із кабінок вбиральні та намагався зґвалтувати. Але в цей час в приміщення зайшов інший відвідувач, який почувши крики дитини, врятував хлопчика, а чоловіка затримав та передав працівникам Муніципальної варти. Під час судового розгляду обвинувачений заперечував свою вину", – йдеться у повідомленні.

Дарницький районний суд Києва підтримав позицію прокурора, який просив для чоловіка максимальний термін покарання, передбачений за цей злочин – 10 років позбавлення волі.

Окрім того, відомості про нього будуть внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Наразі чоловік перебуває під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вклады по суточно от 2% в сутки.
Компания CAPITAL GROUP принимает вклады под большие проценты, от 2% в сутки до 180% за 90 дней.
URL сайта https://invest-cash.ru/
Емайл SUPPORT@INVEST-CASH.RU
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні