Мольфар попередив українців про небезпеку у липні

2
Мольфар попередив українців про небезпеку у липні
Ситуація з обстрілами в Україні може частково змінитися до кінця року. Однак липень буде дуже складним для українців.

Такий прогноз дав мольфар Макс Гордєєв, пише УНІАН.

"Ситуація з обстрілами в Україні може частково змінитися до кінця року, але повне припинення обстрілів малоймовірне. Карти Таро "Колесо Фортуни" та "Сила" зі старших арканів символізують можливі зміни та внутрішню потужність. Наразі військові дії залишаються інтенсивними, особливо в східних і південних регіонах України. Липень стане критичним місяцем, коли ворог може зосередити свої зусилля на атакуванні стратегічно важливих об'єктів, таких як інфраструктурні об'єкти та військові бази", - сказав він.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Instagram , щоб бути в курсі найважливіших подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо сказав мольфор гороскоп підтвердив а народні прикмети кажуть вони знають тоді точно він знає.
Я от тільки оце думаю а в адміністрації презедента немає ще делегації що веде переговори з мольфарами гороскопом і народними прикметами які в нас люблять командири представники держави яку відстоюють з відповідною честю та гідністю.
Відповісти
Та перестаньте вы(эти мольфары(хотя это обычные шарлатаны)-уже сто раз врали.уж вы то на Волыни должны знать кто такие -Мольфары!а не вот эти все-гадалки и астрологи.этот-уже политтехнолог.и за натальную карту берут по 300 евро.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні