У селі 16-річна дівчина побила 14-річну

0
У селі 16-річна дівчина побила 14-річну
Правоохоронці у Тернопільській області встановлюють обставини конфлікту за участю підлітків. Відео суперечки між дівчатами оприлюднили у соціальних мережах.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

Як зазначається, відомості про подію правоохоронці зареєстрували в єдиному журналі про скоєні злочини та правопорушення.

"Інцидент виник між знайомими неповнолітніми дівчатами ще 27 червня близько 23 години у селі Осівці, що на Чортківщині. Відомо, що порушниця – 16-річна місцева мешканка, а 14-річна потерпіла жителька сусіднього села. Суперечку зняли на телефон очевидці події", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські склали на кривдницю адміністративний протокол за фактом дрібного хуліганства (ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Наразі вони також встановлюють усіх свідків, очевидців та додаткові обставини даного правопорушення.

"Вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності й інших учасників конфлікту. Триває перевірка", – додали у поліції.

Побиття 9-річного хлопчика у Львові
1 липня правоохоронці під час моніторингу соціальних мереж виявили відео, на якому невідомі підлітки спочатку змушували вибачатись, а потім побили малолітнього хлопчика. Як відомо, подія сталась на дитячому майданчику, розташованому на вулиці Сластіона у Львові.

Правоохоронці встановили особи учасників події. Ними виявилися 9-річний хлопчик, дівчина віком 16 років, яка завдавала йому ударів та її на рік старша подруга, яка знімала відео. Усі вони – жителі Львова.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події. А медики уточнюють діагноз побитого хлопчика.

"За фактом триває перевірка, правоохоронці опитують учасників та очевидців. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року", - наголосили в поліції.

Тим часом нардепка Наталія Піпа скерувала до правоохоронців депутатське звернення з проханням належно розслідувати побиття дитини у Львові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні