Українців попереджають про неймовірно спекотний тиждень

0
Українців попереджають про неймовірно спекотний тиждень
Найближчий тиждень в Україні буде неймовірно спекотним. По всій країні температура підвищиться до +30°...+35°, а місцями буде практично +40°. На початку тижня місцями пройдуть дощі з грозами, але на температуру вони істотно не вплинуть.

Про це повідомляє УНІАН.

Уже з понеділка, 8 липня, температура в більшості областей України підвищиться до +30°...+35°, а на півдні та південному сході буде +37°...+38°. Тільки у Львівській та Волинській областях буде трохи свіжіше, +27°...+29°. Місцями на заході, а також на сході пройдуть дощі та грози.

У вівторок, 9 липня, дощі та грози будуть місцями на заході України, а також у Житомирській, деяких центральних областях і в Криму.

У більшості областей температура підвищиться до +30°...+36°, місцями на півдні та сході буде +37°...+39°. Тільки на заході країни все ще буде свіжіше, +27°...+31°.

Із середи, 10 липня, істотних опадів в Україні вже не буде. На заході та в більшості північних областей буде +29°...+32°, а на решті території температура підвищиться до +32°...+37°. У більшості південних областей, а також у районі Кривого Рогу стовпчики термометрів покажуть + 38°...+41°.

У середині тижня, 11 липня, спека в Україні продовжиться і посилиться. На півдні та сході буде +32°...+34°, а на решті території розжарить до +34°...+40°.

Напередодні вихідних, 12 липня, майже по всій Україні буде ясно і безхмарно, лише на заході країни очікується невелика хмарність і місцями можливі грози. Однак на температуру це не вплине. По всій країні буде +32°...+35°, а на півдні та місцями в центральній частині України очікується +37°...+39°.

Вихідні, 13 та 14 липня, в Україні теж будуть сонячними та дуже спекотними. Температура вдень буде +32°...+36°. На півдні та в районі Кривого Рогу очікується +37°...+38°. Без опадів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні