Чому під час атаки на «Охматдит» українська ППО не змогла збити ракету рф

0
Чому під час атаки на «Охматдит» українська ППО не змогла збити ракету рф
Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець заявив, що під час останньої масованої атаки на Україну, коли влучили по "Охматдиту", ворог зміг пробити український щит ППО використовуючи певну тактику.

Про це він розповів в етері Еспресо.

"За час бойових дій ракета Х-101 модернізувалася ворогом. До неї вносилися дооснащення, які пов'язані з покращенням точності наведення. Ця ракета є дозвуковою, і за наявності достатньої кількості засобів ППО ефективно збивається, і навіть ПЗРК збиває цю ракету", - додав Згурець.

Під час тої атаки відбулася концентрація різних типів ракет в одному місці, в один проміжок часу, з різних напрямків.

"Це був так званий тактичний спосіб "зоряний напад". Ймовірно, наша система ППО була перевантажена. Це вплинуло на те, що низка ракет проскочила до цілей. Зокрема, і до "Охматдиту", який був запланований ворогом як удар, що матиме резонансний ефект для нашого суспільства. Дійсно, резонанс був і для світової спільноти, що вплинуло на рішення саміту НАТО і США виділити певну кількість Patriot для Збройних Сил України", - зазначив експерт.

Згурець сказав, що жодна ракетна атака росіян не обходиться й без ударів по аеродромах, оскільки противник хоче загальмувати процеси підготовки ЗСУ щодо отримання літаків F-16.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні