В Білорусі зафіксували БПЛА рф та підняли у повітря авіацію

0
В Білорусі зафіксували БПЛА рф та підняли у повітря авіацію
ударними дронами Shahed-131/136. Проте не всі із них летіли у бік нашої держави, один дрон “заблукав” в Білорусі, через що союзник РФ підіймав у повітря авіацію.

Про це повідомляє телеграм-канал Білорускі Гаюн.

Як зазначається, під час російської атаки один з ударних безпілотників щонайменше годину “блукав” у повітряному просторі Білорусі. Зайшов туди він з Чернігівської області, з району селища Лоїв та взяв курс на північний захід.

Цікаво й те, що в момент, коли вперше надійшла інформація про захід безпілотника у повітряний простір, там перебував вже гелікоптер Мі-24 ВПС РБ. Він вилетів у Гомельський район з аеродрому Мачулищі близько 19:00. Перед цим також у повітря були підняті винищувачі з Барановичів - близько 18:30.

Вважається, що ППО Білорусі зафіксувала заліт безпілотника задовго до того, як інформація про це почала поширюватись в соцмережах.

”Не виключено, що війська Білорусі були в курсі майбутніх маневрів і контролювали повітряний простір над територією Білорусі на випадок непланової поведінки одного з шахедів”, - додає Telegram-канал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні