У селі на заході України вовк зайшов на подвір'я та загриз собаку

0
У селі на заході України вовк зайшов на подвір'я та загриз собаку
У селі Порошково, що неподалік Перечина, камера спостереження зафіксувала, як вовк посеред ночі зайшов на подвір'я і виніс собаку.

Про це повідомляє видання Mukachevo.net з посиланням на Закарпатське обласне товариство мисливців та рибалок.

"Сталося це напередодні близько другої ночі. Вовка зафіксувала камера зовнішнього відеоспостереження. Він зайшов прямо на подвір'я до людей і викрав собаку", – повідомляє видання.

У Порошкові цей випадок став першим. Однак пів року тому схожі ситуації були в сусідніх населених пунктах: Зарічеві, Сімері, Сімерках та Буковці. Тоді, відразу кілька хижаків атакували села.

За тиждень до цього Українське товариство мисливців та рибалок опублікувало відео з фотопастки у мисливських угіддях біля Виноградова, на якому була зафіксована зграю шакалів, хоча раніше їх фіксували в основному у південних та східних областях.

"В Закарпатському обласному товаристві мисливців та рибалок б’ють на сполох: через заборону полювання, що діє в Україні з початку повномасштабного вторгнення, популяція хижих звірів в закарпатських лісах зросла щонайменше у чотири рази", – повідомляє місце видання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні