В українському місті жінка підпалила себе перед будівлею суду

0
В українському місті жінка підпалила себе перед будівлею суду
У четвер, 18 липня, близько 16:00 жінка вчинила спробу самоспалення перед будівлею суду. Розпочато кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства.

Про це інформує поліція Київщини.

«Працівники судової охорони помітили біля приміщення суду громадянку, яка обливала себе займистою речовиною. Охоронці намагалися зупинити її, але жінка підпалила себе. Один із працівників вогнегасником одразу почав гаси», – йдеться в повідомленні.



Попередньо повідомлялося, що жінка та її чоловік перебували у судовому процесі щодо визначення прав на спільну дитину. На відео, поширеному в мережі, видно, як працівник судової охорони намагається загасити полум'я за допомогою вогнегасника. Жінку з опіками близько 70% тіла госпіталізували. Слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні