У річці на заході України масово загинула риба

0
У річці на заході України масово загинула риба
На березі водойми в селі Вільхівчик місцеві жителі виявили багато мертвих мальків і дорослої риби. Через це вони звернулися в поліцію.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Мор риби зафіксували у селі Вільхівчик Гусятинської громади. Місцеві жителі виявили в річці Збруч, що протікає в межах їхнього населеного пункту, масову загибель мальків та дорослої риби.

Справу розслідує поліція та відповідні фахівці
До правоохоронців із заявою звернулася староста села.

"Жінка повідомила про те, що на березі річки Збруч, яка протікає через Вільхівчик, виявлено масову загибель риби. Поблизу водойми не має підприємств, які могли через викиди спричинити таку ситуацію", – йдеться у повідомленні

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції спільно з представниками екологічної інспекції, рибного господарства та територіального підрозділу Держпродспоживслужби. Фахівці взяли взірці води для проведення дослідження.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Винуватцю може загрожувати обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні