Мольфар розповів, чи нападе Білорусь на Україну найближчим часом

1
Мольфар розповів, чи нападе Білорусь на Україну найближчим часом
Мольфар Макс Гордєєв розповів, чи варто боятися того, що Білорусь може напасти на Україну.

Про це пише УНІАН.

За його словами, ситуація на кордоні між Білоруссю та Україною є надзвичайно напруженою. Однак його бачення та розклад карт Таро вказують на те, що безпосередній напад з боку Білорусі на Україну є малоймовірним, якщо не відбудеться значного тиску з боку Росії.

Поточна ситуація
Карти Таро "Вежа" і "Маг",як каже Гордєєв, вказують на те, що Білорусь є важливим союзником Росії і виконує роль стратегічного плацдарму для російських військ. Білорусь проводить регулярні військові навчання поблизу кордону з Україною, що сприяє підвищенню готовності їхніх військових сил.

"Однак я бачу, що ці навчання мають більше оборонний характер і спрямовані на підготовку до можливих загроз з боку України та інших сусідніх країн", - говорить мольфар.

Намір Білорусі
Карти Таро "Справедливість" і "Сонце" показують, що Олександр Лукашенко намагається уникати прямої участі своїх військ у конфлікті, незважаючи на тиск з боку Росії, продовжив мольфар. Він розуміє, що його армія є відносно слабкою та немотивованою для участі в агресивних діях. Лукашенко намагається балансувати між підтримкою Росії та уникненням прямого конфлікту з Україною.

Роль Росії
"Мої передчуття показують, що рішення про можливий напад з боку Білорусі буде залежати від тиску з боку Кремля. Карта "Луна" вказує на приховані мотиви та можливі маніпуляції з боку Росії, яка може намагатися втягнути Білорусь у війну для посилення своїх позицій. Однак, навіть за умов сильного тиску, Лукашенко буде намагатися уникати прямого конфлікту, пропонуючи Росії альтернативні форми підтримки, такі як надання території для російських військ і проведення спільних військових навчань", - додав експерт.

Висновок
Таким чином, бачення Гордєєва та розклад карт Таро вказують на те, що найближчим часом прямий напад Білорусі на Україну є малоймовірним. Однак загроза залишається реальною через можливий тиск з боку Росії. Білорусь продовжуватиме виконувати роль стратегічного партнера Росії, надаючи територію для розміщення військ і проведення навчань, але пряма участь у конфлікті потребуватиме значного зовнішнього тиску і буде останнім кроком для Лукашенка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
теж мені гадалка "буде залежати від тиску з боку Кремля"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні