У озері на заході України масово загинула риба

0
У озері на заході України масово загинула риба
У Закарпатській області виявили факту загибелі водних біоресурсів на Андріївському озері, біля с. Андріївка, Середнянської ТГ, Ужгородського району.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

На місце події виїхали працівники Інспекції, Закарпатського рибоохоронного патруля та слідчо-оперативна група Ужгородського РУП ГУНП, які провели візуальне обстеження водного об’єкта та встановили, що орієнтовна площа ураження складає близько 7 440 м². На ділянках площею по 1 м² зафіксовано 13-15 екземплярів карася сріблястого.

З метою встановлення причини загибелі риби, відділом інструментально-лабораторного контролю відібрано проби поверхневої води.

"Закликаємо мешканців бути відповідальними та дотримуватися правил сортування та видалення відходів, бути небайдужими та інформувати Державну екологічну інспекцію у Закарпатській області про виявлені факти порушень, використовуючи мобільний додаток "ЕкоЗагроза" або ж за телефоном (0312) 61-43-30", - йдеться у повідомленні.

Після отримання результатів лабораторного аналізу, у разі виявлення перевищень та з метою встановлення винних у загибелі водних біоресурсів осіб, зазначена інформація буде негайно передана до правоохоронних органів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні