Чи достатньо сил у рф, щоб піти у наступ з боку Білорусі

0
Чи достатньо сил у рф, щоб піти у наступ з боку Білорусі
Ситуація на кордоні з Білоруссю під контролем. Поряд з українським кордоном не виявлено переміщення техніки, підрозділів чи особового складу армії Білорусі.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

За його словами, Україна продовжує укріплювати цей напрямок, оскільки він залишається потенційно небезпечним. Водночас на кордоні з Білоруссю відсутня військова активність.

Він також зауважив, що у Росії, наприклад, на території Білорусі відсутні необхідні угрупування, сили та засоби для здійснення будь-яких дій проти України з білоруської території.

"У напрямку кордону з Білоруссю ситуація відмінна від кордону з Росією. Там обстановка повністю контрольована і поряд з нашим кордоном ми не бачимо якоїсь активності з переміщення техніки, або підрозділів, або особового складу армії Білорусі. Звісно, що певна кількість сил, підрозділів Білоруссю використовується для того, щоб посилити кордон з нашою країною, але вони знаходяться на певній віддаленості від кордону з нашою державою", – сказав Демченко.

Крім того, він наголосив, що цей напрямок залишається загрозливим, тому укріплення кордону продовжується, а підрозділи розвідки пильно стежать за тим, що відбувається по той бік кордону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні