Вбивство Фаріон: мати підозрюваного відреагувала на вчинок сина

0
Вбивство Фаріон: мати підозрюваного відреагувала на вчинок сина
Мати підозрюваного у вбивстві екснардепки і професорки Ірини Фаріон - 18-річного В’ячеслава Зінченка, вважає, що син не міг скоїти це, бо "у нього не було мотивів та досвіду стрільянини"ю

Про це Олена Зінченко повідомила в коментарі "Слідство.інфо".

"Гуляти містом Слава любить, привертати увагу може, він це завжди робив, але вбивати – ні. Знаючи свого сина, я впевнена, що він це не робив. Хлопець на відео поліцейських сидить, слідкує чи ходить вулицями – це зафіксували камери. Але ніде немає моменту пострілу. Можливо син був як співучасник або для привернення уваги, але не вірю, що вбивав", - висловилася жінка.

Жінка каже, що останні тижні нічого підозрілого у поведінці В’ячеслава не помічала, а мотивів для вбивства у нього не було. Олена вважає, що хлопець в окулярах з фотографії поліцейських — має більш загорілу шкіру та худорляву статуру, на відміну від її сина.

Олена розповіла, що завжди пишалася сином та ставила у приклад. Каже, що він не має шкідливих звичок, натомість завжди приділяє час футболу та книгам. За характером він — добрий і врівноважений.

«Він був дуже-дуже файний хлопець. Саме файний, з усіх боків. Я не вірю, що він міг застрелити людину, можливо, його хтось використав для відвертання уваги у момент злочину. Він завжди привертав увагу, був капітаном футбольної команди довгий час. Фінансами сина забезпечував батько, додатково Слава заробляв в інтернеті на криптовалюті», — говорить Олена Зінченко.

В’ячеслав був тривалий період у Львові минулої весни, він навчався в академії «Dronarium» на оператора БПЛА. Олена каже, що тому син добре знає місто і те, як багато там камер спостереження. Додає: «Минулого року, у нього там зʼявилося чимало нових друзів, приїхав веселий і натхненний. І коли він ось це знову їздив у Львів, хоча казав спочатку, що буде у Тернополі, розуміла, що їде до друзів. Я не володію інформацією про цих людей».

Олена додає, що син хотів йти на війну, щоб захищати країну разом з батьком. Планував після повернення зі Львова піти на курси водіїв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні