У селі на заході України травмувалися п'ятеро людей: що сталося

0
У селі на заході України травмувалися п'ятеро людей: що сталося
В одному з сіл Золочівського району, що на Львівщині, зіткнулися дві автівки. П'ятеро людей отримали травми та були доставлені до лікарні

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Відомо, що дорожньо-транспортна пригода сталась у неділю, 28 липня, близько 16:00 в одному з сіл Золочівського району.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Audi A4, 46-річний житель міста Золочів, зіткнувся з автомобілем Hyundai Galloper під керуванням 35-річного мешканця одного з сіл району.

Як розповідають у поліції, автівки рухались в попутному напрямку. Внаслідок ДТП травми отримали водій Audi та четверо його пасажирів віком 44, 33 роки та двоє 19-річних людей. Їх усіх доставили до лікарні.

За аварії фактом слідчі Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене винуватцю – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні