Адвокатка підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон зробила заяву

0
Адвокатка підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон зробила заяву
Адвокатка Регіна Гусейнова, яка захищає в суді інтереси підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, заявила, що досі не почула жодного прямого доказу вини свого підзахисного.

Про це юристка сказала в ефірі Київ24.

"Мені як юристу взагалі не зрозуміло, чому ця людина зараз сидить на лаві підсудних. Давайте подивимось, що показали органи дізнання… Я не почула як юрист, як його офіційний адвокат, і у мене є питання… В решті, що інкримінують цій особі? Що вона була на місці скоєння злочину? І все? Ми з вами почули хоч один прямий доказ?", - зазначила вона.

Вона вважає неприпустимим оприлюднення конкретного прізвища та імені підозрюваного у резонансній справі, "яка викликає дуже багато контроверсійних емоцій".

"Це є пряме порушення закону. І це є збудження емоцій певної частини суспільства, які вже собі в голові винесли вирок і вважають цього молодого чоловіка винним. Я не знаю, чи цей молодий чоловік винний чи ні. Це може встановити лише суд. Але якщо ви зайдете в соцмережі, то там просто відкривається портал у пекло", - сказала Гусейнова.

Адвокатка також сказала, що її особисто шокувала інформація, що від імені міністра МВС та очільника Нацполіції роздали нагороди за розкриття цієї справи.

"Колеги, справу не розкрито. Людину не визнано винною ще. І давати нагороди за те, що поліція робить і мусить робити відповідно до своїх посадових обов'язків, це невеликий нонсенс", - зазначила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні