У Польщі оголосили про дві військові операції на кордоні з Білоруссю

0
У Польщі оголосили про дві військові операції на кордоні з Білоруссю
З четверга, 1 серпня, Збройні сили Польщі розпочнуть дві операції, які спрямовані на зміцнення національної безпеки на східному кордоні країни. Це пов'язано з напливом мігрантів з боку Білорусі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ЗС Польщі у Twitter.

Зазначається, що операції "Безпечне Підляшшя" та "Східна Аврора" являються відповіддю на загрози, які було спричинено міграційним тиском з боку білоруського режиму та військовою агресією Росії проти України. Зокрема, мова про повітряні атаки на західні регіони України.

Дані операції матимуть вирішальне значення у зміцненні національної безпеки та ефективного стримування. Операція "Безпечне Підляшшя" забезпечить ефективний захист від нелегальної міграції, а операція "Східна Аврора" збільшить оперативну спроможність проти загроз безпеці повітряного простору Польщі, йдеться у повідомленні.

За словами міністра оборони Польщі Владислава Косіняк-Камиша, операція "Східна Аврора" охопить територію східної та північно-східної Польщі. Буде проводитись постійний моніторинг повітряного простору, реагування на виявлені порушення, а також відбуватиметься співпраця з союзниками та навчання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні