Мольфар описав замовника вбивства Ірини Фаріон

1
Мольфар описав замовника вбивства Ірини Фаріон
Мольфар Макс Гордєєв розповів про смерть мовознавиці Ірини Фаріон та розкрив, чи дійсно винний затриманий хлопець.

Про це пише УНІАН.

За словами мольфара, у голові юнака були такі думки, він планував це зробити.

"Проте я бачу, що є людина, яка замовила Фаріон. Тобто цим хлопцем маніпулювали. Йому обіцяли, що він стане імператором, якщо це зробить. Проводили з ним розмови дві людини - чоловік і жінка. Карти показують, що затриманий хлопець міг це зробити з високою ймовірністю", - зазначив він.

За словами Горєєва, карти кажуть, що у хлопця були зв`язані руки, у нього не було вибору.

"Скоріше за все, йому погрожували. Чи знав він, що його заарештують? Ні, не знав. Він думав що знову ж таки його будуть як імператора любити. Ще один з варіантів - йому казали, що весь народ хоче, аби Фаріон не стало, бо її всі ненавидять. Людина, яка замовила жінку, дуже впливова, вона має багато зв`язків, можливо, навіть, з Росією.

У хлопця дійсно не було вибору. Йому поставили умови - або він це робить і стає імператором, або не робить, тоді постраждає його родина. Тобто в нього з одного боку мотивація, що йому нічого за це не буде, а друга - він боявся за свою родину", - каже він.

Мольфар розповідає, що план вбивства був ідеальний, прорахований до дрібниць.

"Йому розповіли абсолютно все - що робити, коли це робити, коли забирати речі, коли виходити, куди ставати, в якій позиції бути й тому подібне. Дуже дивно, що камери, яких на тій вулиці були багато, у момент вбивства були вимкнені", - йдеться у повідомленні провидця.

Гордєєв додав, що наразі поліція намагається знайти всіх людей. Затриманий мовчить, не розкриває особистостей, які причетні до вбивства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Макс гоордєєв мольфар. Жарт рівня 95кагалу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні