Мама підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон зробила заяву

0
Мама підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон зробила заяву
Мати підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон В'ячеслава Зінченка назвала арешт свого сина політичною грою.

Про це ппише УНІАН.

Після засідання Львівського апеляційного суду, який відхилив скаргу Зінченка про зміну запобіжного заходу, жінка поспілкувалася з журналістами. "Чи можете ви назвати багато хлопців, які у 18 років жодного разу не палили, жодного разу не вживали алкоголь? Він розмовляє українською мовою набагато краще, ніж я", - розповіла вона.

За її словами, син захоплювався Степаном Бандерою, мав одяг з його портретом, а також розповідав їй про нього. На питання, чому саме її син опинився на лаві підсудних, жінка відповіла так:

"Не знаю, це якась політична гра. Це треба у політиків питати. Я дивилася останні інтерв'ю Ірини Фаріон, як вона казала про політичну діяльність, то там треба шукати. І мій син взагалі ні до чого".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні