Стало відомо, чи вступить Лукашенко у війну на боці рф

0
Стало відомо, чи вступить Лукашенко у війну на боці рф
Політичний аналітик Олександр Кочетков пояснив, що означає підтягування білоруських військ до кордону з Україною, і спрогнозував, чи збирається білоруський диктатор Олександр Лукашенко воювати.

Про це пише Главред.

За словами Кочеткова, армія Білорусі перебуває не в найкращому стані. Зокрема, військова техніка - застаріла і не модернізована.

"Лукашенко не збирається воювати. Яка там війна! Подивіться на кадри з білоруською військовою технікою, зокрема, бронетехнікою: вона довоєнного зразка, без противодронного обважування, застаріла. Білоруська техніка не модернізована, на відміну від російської, яка бере участь у вторгненні в Україну. Іншими словами, білоруська техніка небоєздатна: якщо вона опиниться на полі бою, її гарантовано знищать всього за кілька днів", - сказав політолог.

Експерт вважає, що якби Білорусь дійсно збиралася вступити у війну, вона б хоч якось підготувалася - модернізувала б техніку, наварила б захист від дронів тощо.

"Підтягування військ до кордону - це показова акція: Лукашенко демонструє Путіну, що він разом із ним і готовий воювати в разі чого", - вважає Кочетков.

Політолог порівняв готовність Лукашенка воювати з "войовничими діями" і "бойовою звитягою" кадировців із підрозділу "Ахмат".

"Складається враження, що Лукашенко - один із бойових тіктокерів "Ахмата": надто добре він уміє імітувати", - сказав Кочетков.

На його думку, перекидання білоруських військ ближче до українського кордону - це лише імітація.

"Лукашенко просто показує Путіну, що Білорусь - союзна держава, підтримує Росію і готова до війни. Але при цьому він точно знає, що українці навіть не збираються перетинати білоруський кордон", - вважає політолог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні