Чого хоче домогтися Лукашенко своїми заявами про наступ

0
Чого хоче домогтися Лукашенко своїми заявами про наступ
Дипломат і екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко хоче зробити щось подібне до Курської операції на північному кордоні України, але без гарячої фази.

Про це він сказав у етері телеканалу Еспресо.

"Так як ми відтягуємо сили з Донеччини і Луганщини в Курськ, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко за вказівкою Москви хоче зробити щось подібне тут на північному кордоні з Україною. Але якщо він концентрує війська на кордоні, ми повинні на це реагувати. Ми повинні стягувати війська, які будуть у разі чого протидіяти цьому наступу", - сказав він.

За словами Огризка, Лукашенко розуміє, що від "цієї так званої білоруської армії не залишиться навіть згадки дуже швидко, і тоді йому і його режиму прийде кінець".

"Він балансує, розуміючи, що можна говорити на публіку, можна сказати це в телевізор, але розуміти межі своїх можливостей він також мусить. Інакше йому доведеться дуже швидко тікати кудись в район Зеленого Клину, і невідомо, що там його зустріне, або можливо в Китай", - додав дипломат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні