Яка зараз ситуація на кордоні з Білоруссю

0
Яка зараз ситуація на кордоні з Білоруссю
Станом на зараз прикордонники не фіксують поряд кордону з Україною додаткових військових сил Білорусі, в тому числі техніки, і особового складу, які б там здійснювали переміщення.

Про це повідомляє Північний кордон. Держприкордонслужба.

«Наша основна задача сьогодні – мати сильну оборону та бути готовими до розвитку будь-яких ситуацій, бо цей напрямок, як і раніше, залишається загрозливим»,- йдеться у повідомленні.

Державна прикордонна служба України продовжує укріплюватися по всій лінії кордону з Білоруссю в інженерно-фортифікаційному плані, і ці дії відбуваються безперервно. І не тільки по лінії кордону, а й в прикордонні.

«Прикордонники не виключають, що Білорусь, ймовірно, буде вимушена здійснювати переміщення техніки, особового складу для того, щоб створити картинку, що це відбувається. Скоріше за все, якщо це відбуватиметься або відбувається, то проходить вглиб її території»,- зазначається у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні