На заході України підліток напоїв безпритульного собаку алкоголем

0
На заході України підліток напоїв безпритульного собаку алкоголем
У Хмельницькій області 15-річний хлопець напоїв безпритульного собаку алкогольним напоєм і зняв свою витівку на відео. Адміністративні матеріали направлено до суду для притягнення підлітка до відповідальності згідно із законодавством України.

Про це повідомила у Facebook Ювенальна поліція Хмельниччини. 16 серпня до правоохоронців із заявою про жорстоке поводження з твариною звернулася керівниця ГО "Екозахист Старокостянтинів" Оксана Журба.

Причиною став відеоролик, який активно розповсюджується в інтернеті. На ньому зафіксовано, як неповнолітній напував пса алкоголем.

Співробітники ювенальної інспекції провели профілактичну роботу із юнаком.

Оксана Журба розповіла "Суспільному", що "герою" відео лише 15 років. Він не вперше жорстоко поводиться з тваринами й дає їм алкоголь.

"У мене є аудіозаписи, їх мені перекинули діти, яким він надсилав. На тому аудіозапису 15-річний підліток казав, мовляв, не помре той собака, бо ми вже поїли собак і "Рево", і ще якимись іншими алкогольними напоями, і нічого з ними не було, навпаки їм подобалося", – розповіла екозахисниця.

Інспектори сектору ювенальної превенції не лише знайшли та провели бесіду з неповнолітнім, а й зібрали всі відповіді на адміністративні матеріали для розслідування інциденту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні