У Білорусі заявили про високу ймовірність збройної провокації з боку України

0
У Білорусі заявили про високу ймовірність збройної провокації з боку України
Міністр оборони Білорусі Віктор Хренін заявив про високу ймовірність збройної провокації з боку України та що ситуація на спільному кордоні «залишається напруженою».

Про це повідомляє Белта, передає Варта1.

Коментарі Хреніна прозвучали більше ніж через тиждень після того, як Україна перекинула тисячі військ через західний кордон Росії під час раптового вторгнення.

«Враховуючи присутність українських збройних формувань у прикордонних районах, існує висока ймовірність підготовки та здійснення на нашій території збройних провокацій, а також резонансних акцій, у тому числі із залученням білоруських націоналістичних формувань», - сказав Хренін.

Лукашенко заявив у четвер, що Україна може напасти на Білорусь і розширити війну.

У минулу суботу Білорусь заявила, що надсилає війська для посилення свого південного кордону з Україною після того, як звинуватила Київ у порушенні її повітряного простору безпілотниками.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні