В Україні були б дуже раді, якби рф застосувала ядерну зброю, - Лукашенко

0
В Україні були б дуже раді, якби рф застосувала ядерну зброю, - Лукашенко
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив несподівану заяву та сказав, що в Україні були б раді, якщо б РФ нанесла тактичний ядерний удар під час військового конфлікту.

Про це пише Главред з посиланням на білоруське видання Белта.

"Небезпека полягає в тому, що ця подібна ескалація з боку України - спроба штовхнути Росію на асиметричні дії. Ну, припустимо, застосування ядерної зброї. Знаю точно, що в Україні були б дуже раді, якби Росія застосувала або ми там тактичну ядерну зброю. Це було б щастя", - зазначив Лукашенка.

Лукашенко зазначив, що якщо б Росія використала стратегічну ядерну зброю, то РФ, а також Білорусь залишились би без союзників у світі.

"От тоді, напевно, у нас навряд чи союзники залишилися б. Взагалі ніяких навіть співчутливих країн не залишилося б. Тому що вони занурені в те, що відбувається", - наголосив білоруський диктатор.

Сам Лукашенко натякає на те, що Україна сама хоче підштовхнути Росію до використання ядерної зброї.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні