Чому переговори з рф поки що марні: заява добровольчого корпусу росії

0
Чому переговори з рф поки що марні: заява добровольчого корпусу росії
Нині відсутні дієві інструменти для впливу на керівництво Росії, яке продовжує діяти з позиції сили. Тому про переговори говорити рано.

Про це начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр із позивним "Фортуна" сказав в інтерв'ю NV.

За його словами, багато людей плутають поняття "переговори" і "перемир'я". Переговори, за словами "Фортуни", передбачають офіційні зустрічі представників держав, де підводяться підсумки та розглядаються пропозиції.

Однак, підкреслює військовий, що нинішні успіхи українських сил навряд чи здатні змусити Путіна піти на компроміси. Росія звикла відповідати з позиції сили, тому, на думку "Фортуни", потрібні подальші зусилля, щоб здобути ефективний інструмент впливу на російське керівництво.

"Потрібно цю ситуацію розвивати далі, щоб отримати певний інструмент впливу. На мій погляд, наявними успіхами навряд чи можна переконати Путіна піти на певні компроміси", - вважає начальник штабу Російського добровольчого корпусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні