Лукашенко цинічно привітав українців з Днем Незалежності

0
Лукашенко цинічно привітав українців з Днем Незалежності
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко лицемірно привітав українців із Днем Незалежності. Його вітання опублікував Telegram-канал білоруського президента «Пул первого».

Про це пише Главком.

Лукашенко заявив, що «на білоруській землі завжди з особливою повагою і теплотою ставилися до сердечного і працьовитого народу України». Також білоруський диктатор нафантазував, що «нас об'єднують не тільки спільна доля і родинні зв'язки, а й прагнення дружити та ладнати з сусідами».

«Упевнений, що в сьогоднішніх непростих умовах не тільки можливо, а й необхідно розмовляти мовою миру заради нинішнього і майбутніх поколінь слов'янських народів. Іншої альтернативи немає. Білорусь зі свого боку продовжить робити все можливе для якнайшвидшого забезпечення безпеки в регіоні», – сказав диктатор.

Він цинічно побажав жителям України «мирного неба і громадянської злагоди, благополуччя їхній щедрій країні, згуртованості сім'ям».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні