Місцевих жителів закликають евакуюватися з однієї із областей України

0
Місцевих жителів закликають евакуюватися з однієї із областей України
Жителів прикордоння Сумщини закликають джо евакуації, оскільки ворог продовжує інтенсивно обстрілювати регіон.

Про це повідомляють у Сумській ОВА, пише ТСН.

Відомо, що на сьогодні з прикордоння області вже евакуювались понад 21 тисяча людей. Тоді як, 183 населені пункти Сумської області визначені як такі, жителі яких підпадають під евакуацію.

Жителів попереджають, що залишатись на цих територіях нині небезпечно, оскільки ворог продовжує інтенсивно обстрілювати Сумщину, застосовуючи різні види озброєння, в тому числі КАБи, від чого страждає мирне населення цих громад.

"Звертаюсь до керівників громад: сьогодні немає часу на зволікання, треба приймати конкретні рішення і евакуювати людей. Є громади, які готові прийняти людей, готові надати помешкання і прийняти тих, хто потребує допомоги. Нас підтримують сусідні області, де підготовлене житло для тих, хто евакуюється", – зазначив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Зокрема, як повідомили у Роменській РВА, їх громади на сьогодні готові надати жителям прикордоння 67 будинків для поселення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні