Лукашенко наказав збивати БПЛА рф, які заходять на територію Білорусі

0
Лукашенко наказав збивати БПЛА рф, які заходять на територію Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко ухвалив рішення збивати російські "Шахеди", які заходять на територію Білорусі.

Про це розповів засновник білоруського "Білого легіону" Сергій Бульба в ефірі Київ24.

"Лукашенко прийняв рішення оцінювати небезпеку дронів, які залітають на територію Білорусі, коли вони загрожують інфраструктурі чи цивільним людям. Було прийнято рішення, в такому випадку збивати, чий би то не був дрон", - сказав він.

За словами Бульби, 10 днів тому Лукашенко організував "спектакль", коли казав про те, що збили 13 "Шахедів", які нібито летіли з України. Він це робив спеціально для Росії. Також Бульба пояснив інцидент 5 вересня, коли Білорусь підіймала винищувачі, щоб збити російські "Шахеди". Він додав, що російські блогери казали, що ці безпілотники нібито зайшли з Харківського напрямку, що це Україна нібито атакувала Білорусь.

"Але це виключно російські блогери. Схожа інформація з’явилася в Мозирській районній газеті. Вони спочатку стверджували, що це український дрон, але потім зняли цю інформацію", - підкреслив Бульба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні