Чому насправді росія запускає БПЛА по Білорусі

0
Чому насправді росія запускає БПЛА по Білорусі
Російське військово-політичне командування навмисне запускає ударні БпЛА типу "Шахед" через територію Білорусі намагаючись деталі більше залучити її у війну проти України.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко.

За його словами, російські шахеди все частіше проникають у Білорусь, прямуючи до кордонів країн НАТО з конкретною метою. Поки що Білорусь збиває ці безпілотники, але якщо вони пролетять через її територію у повітряний простір НАТО, виникнуть питання до Мінська, оскільки Білорусь є союзником Росії.

"Наразі Лукашенко не допускає такого сценарію ширшого втягування його країни у війну. Втім, мета росіян очевидна", - пояснив він.

Коваленко також назвав кумедними слова заступника генерального секретаря НАТО Мірчі Джоане, який засудив інцидент, коли російський дрон порушив повітряний простір Румунії, країни-члена Альянсу, і проник на її територію в ніч на 8 вересня.

"НАТО бажано б вже збити бодай один шахед, бо виглядає це максимально дивно", - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні