У Молдові засудили українку: що сталося

0
У Молдові засудили українку: що сталося
У Молдові до чотирьох років ув’язнення з відтермінуванням виконання покарання на три роки засудили українку, яка намагалася дати хабар поліцейському.

Про це у четвер, 12 вересня, повідомив місцевий сайт новин Newsmaker.

За даними слідства, українка намагалася дати хабар голові інспекторату поліції сектору Ботаніка у Кишиневі. Жінка намагалася підкупити правоохоронця, щоб той забезпечив так званий захист її кол-центру, тобто позбавив від можливих перевірок з боку держустанов Молдови.

Кишинівський суд засудив громадянку України до чотирьох років позбавлення волі з відтермінуванням виконання покарання строком на три роки.

Крім того, українка має сплатити штраф у розмірі 200 тис. леїв (450 тис. грн).

Нагадаємо, у Польщі 40-річному українцю, який керував агенцією тимчасового працевлаштування, загрожує штраф 30 тис. злотих. За даними польських прикордонників, чоловік незаконно працевлаштовував іноземців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні